Despre noi

Cine Suntem

Noi suntem Andu si Perju. Pasiunea pentru mare si navigatie ne-a adus impreuna in 2010 si de atunci ne leaga o prietenie cum numai pe mare se poate forma.  Am lansat impreuna mai multe proiecte legate de sailing si nascute mereu din experienta noastra reala ca skipper si organizatori de evenimete de flotila, incercand mereu sa completam si sa inovam piata de vacante pe mare.

Impreuna cu CAPETAN.club si Sail/Armada, proiectul CAPETAN Charter este adresat direct celor care vor sa isi petreaca vacanta alaturi de familie sau prieteni pe mare, cu un yacht inchiriat. Vrem sa fim cea mai buna resursa pentru organizarea vacantelor voastre si sa va ajutam cu toate informatiile, sfaturile si cele mai bune oferte de pret…ca de la skipper la skipper. 🙂

Andrei Perju, Managing Partner
Alexandru Pop,
Managing Partner
0
Yachturi disponibile
0
Destinații de charter
0
Ani de experiență
0
Clienți mulțumiți

Istoria noastră

2010

Primul charter

A fost anul in care am luat pentru prima oara contactul cu tot ceea ce inseamna un velier, marea, vantul, navigatia. A fost suficienta o prima iesire ca sa ne dam seama ca acest „virus” urmeaza sa dainuie in viata noastra ce va urma.

2011-2015

Evenimente, flotile, mile sub chila

Construim in paralel doua initiative de sailing, avand ca principala actiune organizarea de flotile, adevarate evenimente plutitoare. Organizam saptamani de charter in toata Meditarana ajungand pana in colturi ceva mai indepartate ca Tailanda sau Caraibe

2016

Primul training

Introducem prima saptamana de training dedicata skipperilor de charter, punand bazele solide ale unui program de training intensiv si extins, urmarind perfectionarea intr-un timp relativ scurt al participantilor prin practica si standardizare.

2017

Capetan Skippers' Elite

Parasim brandurile de sailing cu care colaboram si ne reunim sub un concept propriu si inovator. Asa ia nastesre Capetan Skippers’ Elite. Este prima si singura scoala de „Charter Skipper Training”, careia ii dedicam toate initiativele si programele de training.

2018

Sail Armada - exquisite tailored sailing events

Pornim la drum cu un concept diferit, o platforma dedicata skipperilor formati in cadrul Capetan si tuturor celor care isi doresc sa descopere marea si velierele. Ia nastere SaiArmada , o initiativa dedicata conceptelor de sailing, organizand evenimente consacrate ca WildRoute, Discover sau KidSailing; evenimente concept care ne ajuta comunitatea sa creasca din ce in ce mai mare.

2019

Capetan Crew

Demaram un program dedicat tinerilor. Urmarim formarea lor ca si echipaj competent alaturi de aptitudini necesare specifice unei saptamani de charter.

2020

Capetan Charter

Identificand nevoile comunitatii noastre, am creat cea mai rapida si performanta unealta pentru a satisface rapid si eficient nevoia  de a inchiria ambarcatiuni oricand si oriunde in lume. Acum, prin intermediul capetancharter.com ai la dispozitie ingredientul principal pentru saptamana ta de charter; pentru restul retetei avand desigur Capetan Skippers’ Elite , Capetan Crew si Sail Armada

Echipa de Skipperi

Închiriază Yachtul
Perfect pentru Tine

Este foarte simplu. Ia legătura cu echipa noastră.