Ce inseamna Bareboat Charter?

Pentru a avea acces la un velier este nevoie în primul rand de un act care să permită închirierea unei ambarcațiuni, iar acest permis trebuie să fie eliberat de o autoritate nautică recunoscută de către firmele de charter; ICC / RYA sunt printre cele mai cunoscute.
In cazul in care esti interesat de o astfel de vacanță, dar nu ai acest document, exista varianta sa angajezi un skipper profesionist, care sa navigheze ambarcatiunea inchiriata de tine.

Fenomenul de charter a devenit tot mai accesibil, iar varietatea ofertelor asigură posibilitatea petrecerii vacanțelor pe apă oricui este dispus să depună un efort de organizare minim. CAPETAN Charter este mereu alaturi de tine, cu toate informatiile si recomandarile necesare pentru a planifica o vacanta asa cum iti doresti.

Indiferent de zona de charter aleasă, există variante pentru toate buzunarele: de la cei care se mulțumesc cu o „plută” până la cei exigenti care au preferințe pentru numărul de cabine, anul de fabricație, dotările electrice, etc. Lista de opțiuni fiind destul de lungă. Folosind motorul nostru de cautare, cu filtre specifice, poti sa gasesti yachtul perfect de inchiariat pentru tine. Pretul, disponibiliatea, fotografiile si caracterisiticile abarcatiunilor fiind updatate in timp real, de la peste 108 baze de charter din toata lumea.

Daca totusi nu gasesti oferta perfecta pentru tine, ia legtura cu noi si vom te vom ajuta cu o recomandare personalizata.

Vrei să Închiriezi
un Yacht pentru Tine?

Alege oferta cea mai buna din peste 15.000 de ambarcatiuni din toata lumea, disponibile pentru rezervare in timp real.