Ce inseamna Rezervari de Cabina?

Daca nu ai un grup suficient de mare pentru a rezerva un yacht, dar iti doresti totusi sa experimentezi o vacanta pe mare, poti sa rezervi doar o cabina de doua locuri, in cadrul unui eveniment de flotila organizat de noi. In aceste evenimente tu nu vei avea nici o grija, ruta, rezervarea ambarcatiunilor, skipper-ul, recomandari pe traseu si distractia alaturi de ceilalti participanti la eveniment fiind asigurata de noi.

Evenimentele de flotila au o destinatie si o data de plecare prestabilita, o tematica si pot varia ca marime intre 3 si 15 ambarcatiuni (25-150 persoane).
Pretul este cu mult mai mica fata de rezervarea unui yacht intreg si va responsabilitatea este minima. Vei putea sa cunosti alti pasionati de calatorii, insule si aventura si de regula toti membrii echipajului raman prieteni buni si dupa ce vacanta se termina.

Pentru acest tip de vacante, am infiintat in 2017 un Sail Armada, brand-ul nostru specializat in vacante pe mare, nascut din dragoste pentru sailing. Intra acum pe site-ul Sail Armada pentru a vedea oferta actual si destinatiile din acest an.

Rezervă o Cabină
la un Eveniment de Flotilă

Alătură-te altor pasionați de vacanțe pe mare, într-un eveniment organizat de Sail Armada in cele mai tari destinații de sailing